POGLEDAJTE NAJLUĐU PENAL SERIJU IKADA: Milan slavio posle 24 jedanaesterca, golmani šutirali za TV špice! Stative Rio Avea i na kraju suze (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 08:41

POGLEDAJTE NAJLUĐU PENAL SERIJU IKADA: Milan slavio posle 24 jedanaesterca, golmani šutirali za TV špice! Stative Rio Avea i na kraju suze (VIDEO)

Rio Ave propustio istorijsku šansu da uđe u Ligu Evrope.

Milan je mačka sa devet života! Uverili smo se u to bezbroj puta u novijoj istoriji evropskih kupova, ali ono što su „rosoneri“ učinili u plej-ofu za Ligu Evrope graniči se sa naučnom fantastikom.

Portugalski Rio Ave je posle 1:1 u regularnom delu meča poveo u prvom minutu pružetka, ali su Italijani stigli do penala golom u 120. minutu (2:2). I to iz najstrože kakzne, pa kako drugačije?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pogodak Hakana Čahanoglua u poslednjim sekundama drugog produžetka „sa kreča“ najavio je jednu od najuzbudljivjih penal lutrija ikada.

Milan je prvi šutirao i posle pet osnovnih serija nije bilo kiksa sa obe strane. A, onda lom i nervni slom za navijače portugalskog tima koji je zaslužio plasman u grupnu fazu Lige Evrope prikazanim na teeenu. Uzalud…

Rio Ave je platio dana neiskustvu, klecale su noge fudbalerima domaćina čak tri puta, pošto su gosti iz Italije prethodno tri puta promašivali jedanaesterce. Portugalci su propustili, teniskim žargonom, tri meč lopte, a to Milan ne prašta. Jednom je čak lopta posle šuta igrača Rio Avea pogodila dve stative!? Italijanski velikan je i to preživeo.

Posebno zanimljiva bila je 10. serija kada su oba golmana sa 11 metara slala loptu „preko crkve“. Kazna za propuštene šanse stigla je Rio Ave u 12. seriji. Simon Kjaer je zatresao mrežu domaćina, Aderlan Santos je promašio i to je bilo to - 8:9 u penal ruletu.

Sve bajke nemaju srećan kraj.

Rio Ave vs AC Milan penalty shootout #RioAveMilan #SempreMilan

pic.twitter.com/uf32ImjFqd

— FTTV World (@FTTV10) October 1, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.