POGLED: Pogrešna procena

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLED: Pogrešna procena

PIŠE: ZORAN STOJADINOVIĆ
Alek­san­dar Sta­no­je­vić mo­ra­će, uko­li­ko za­i­sta ve­ru­je da Par­ti­zan ni­je iz­gu­bio šan­se da sno­ve o pro­le­ću na evrop­skoj sce­ni pre­tvo­ri u ja­vu, da shva­ti i svo­ju od­go­vor­nost u tre­nut­noj po­zi­ci­ji srp­skog šam­pi­o­na. Da li je si­noć >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mo­gao da sa­sta­vi bo­lji tim? Je­ste! Za­što ni­je – sa­mo on zna. Po­je­din­ci u cr­no-be­loj po­ro­di­ci ima­ju pre­ve­li­ke kre­di­te, ne­ki igra­či – ogro­man strah, a ima i onih, ko­ji, ko zna iz ko­jih raz­lo­ga ne pru­ža­ju mak­si­mum, da li zbog pre­mo­ra, ne­sprem­no­sti, li­mi­ta ili ne­čeg če­tvr­tog, sve jed­no je, tek ti jed­no­stav­no ne mo­gu da igra­ju. Par­ti­zan je si­noć na „Mu­ni­si­pal” sta­di­o­nu po­tro­šio 35 mi­nu­ta u iš­če­ki­va­nju da od­lič­ni Fran­cuz Du­a­mel ozna­či za­vr­še­tak utak­mi­ce ve­ru­ju­ći da će Stoj­ko­vić osta­ti ne­sa­vla­dan na, ne­ma čo­ve­ka u Par­ti­za­nu ko­ji ni­je tvr­dio, „vru­ćem” te­re­nu. Sre­ća po­ne­kad pra­ti i one ko­ji ni­su hra­bri, a fud­ba­le­ri Bra­ge po­u­če­ni upra­vo is­ku­stvom o pri­či o vre­lom sr­cu ko­je je pu­klo u pret­hod­nom me­ču pro­tiv Ša­htjo­ra (0:3), do­če­ka­li su da se i nji­ma osmeh­ne sre­ća. Mo­žda je vre­me da Sta­no­je­vić shva­ti da je Sa­ša Ilić da­le­ko ko­ri­sni­ji za ovaj tim Par­ti­za­na u sre­di­ni, da pro­na­đe re­še­nja za boč­ne stra­ne te­re­na jer Bo­ja je bio je­dan od fud­ba­le­ra ko­ji je svo­je­vre­me­no „sa­hra­nio” i Mi­o­dra­ga Je­ši­ća, ko­ji je ži­veo u za­blu­di.
Vla­di­mir Stoj­ko­vić, Mla­den Kr­sta­jić i Ste­fan Sa­vić pred­sta­vlja­ju tro­ji­cu mu­ske­ta­ra ko­ji osta­vlja­ju sr­ce na te­re­nu, si­noć su pu­nu po­dr­šku ima­li i u Mi­la­nu Smi­lja­ni­ću, ali kraj­nji je tre­nu­tak da se osta­li za­pi­ta­ju ko­li­ko su do­pri­ne­li u ovom, tre­ćem po­ra­zu u Li­gi šam­pi­o­na, ko­ji je do­šao ipak u ne­vre­me – pred ve­či­ti der­bi u ko­jem tim Alek­san­dra Sta­no­je­vi­ća de­fi­ni­tiv­no ne­ma pra­vo na no­vi kiks uko­li­ko že­li da osta­ne u tr­ci za još jed­nu šan­su za ula­zak u Li­gu šam­pi­o­na – tak­mi­če­nje u ko­jem, ipak, ne igra in­fe­ri­or­nu ulo­gu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.