PODVIG! Petrić: Tek smo na poluvremenu, Pavlović: Poginuli smo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 23:20

PODVIG! Petrić: Tek smo na poluvremenu, Pavlović: Poginuli smo

Još su pod utiskom.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić istakao je posle pobede nad Kelnom (1:0) da je završeno tek "jedno poluvreme" u borbi da se prezimi u Evropi.

- Ne volim da ocenjujem igru ekipe, momci samo ako budu odradili svoj deo posla mogu da dobiju i protivnika kao što je Keln. Sve čestitke momcima na tri boda, ali ovo je tek pola puta da prezimimo, za sedam dana igramo sa istim protivnikom. Čeka nas prvo Voždovac. Ovo je bila fizički najteža >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica, oni igraju sa dosta snage i brzine, nismo imali da rotiramo neke igrače, nismo imali Fejsu i Belića, ali pred nama je novo dokazivanje. Odigrali smo prvo poluvreme, znao sam da će da rizikuju još više, momci su sve odradili, nismo imali sreće da damo još koji gol - rekao je Petrić.

Ponosan na saigrače bio je i Andrija Pavlović.

- Mislim da smo poginuli i da je ovo totalno zasluženo, bilo je prelepo, videlo se jedinstvo, imali smo pet zicera, rival nije stvorio ništa konkretno. Mnogo nam znače ova tri boda. Sad me sve boli posle ovakog meča, ali sam dobro, presrećan sam zbog pobede

Zadovoljstvo nije krio ni jedini strelac na meču, Svetozar Marković.

- Ovo je moj najvažniji gol u klupskoj karijeri, ali najvažnije je ipak da smo pobedili i odneli sva tri boda na utakmici, što će biti važno za nastavak. Imali su svoje šanse, i oni i mi, mogli smo da rešimo utakmicu u nekoliko navrata, ali nije lako igrati protiv ovakve ekipe. Ovo su najlepše utakmice za svakog igrača. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.