PODSETIO JE NA MANILU: Aleksa se zahvalio navijačima - Dali su nam vetar u leđa kad smo pali

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:44

PODSETIO JE NA MANILU: Aleksa se zahvalio navijačima - "Dali su nam vetar u leđa kad smo pali"

Dobar start naše selekcije u pohodu na Eurobasket.

Plejmejker reprezentacije Srbije Aleksa Avramović ukratko je analizirao meč protiv Finske.

Orlovi su dobro krenuli u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i slavili u prepunoj hali "Aleksandar Nikolić" protiv neugodnih Finaca (77:61). 

- Hvala divnoj publici, to nam je mnogo značilo, naročito kada smo bili u blagom padu, tad su nam davali vetar u leđa. Ušli smo u meč sa tenzijom, ali potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo uspostavili našu igru, odbranu pre svega - rekao je Avramović.

Plejmejker je igrom podsetio na partije sa Svetskog prvenstva u Manili, ali nema mesta euforiji pošto je naredni meč već u ponedeljak protiv Gruzije u gostima.

- Zaslužena pobeda. Idemo u Gruziju, oni su izgubili i biće silno motivisani, ali i mi želimo mnogo tu drugu pobedu, koja bi nam značila. Uvek je lepo kada bilo koji igrač pozitivno utiče na decu. Hvala što su došli da nas podrže, nadam se da će doći i u sledećem prozoru - zaključio je košarkaš Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.