PODRHTAVA HUMSKA: Vraća se Ognjen Jaramaz!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 16:37

PODRHTAVA HUMSKA: Vraća se Ognjen Jaramaz!

Srbin višak u Bajernu?

Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz bi u narednim danima trebalo da napusti minhenski Bajern, te zaduži crno-belu opremu, po drugi put u svojoj karijeri.

Naime, reprezentativac Srbije ima važeći ugovor sa timom iz Minhena, ali prema saznanjima portala Basketball Sphere, klub iz Humske će uplatiti na račun Bavarcima oko 100.000 evra i tako rešiti pitanje obeštećenja.

Dolaskom Pabla Lasa na klupu nemačkog velikana postavljen je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi sistem u kome će pored Korija  Voldena i Ognjen Jaramaz biti potencijalni “višak”.

Jaramaz je za Partizan igrao u periodu od 2019. do 2021. godine, posle čega je na poziv Andree Trinkijerija pojačao Bajern.

Srpski košarkaš nije imao preterano zapaženu ulogu u nemačkom timu kada govorimo o sezoni za nama, što potvrđuje i prosek od 6.4 poena po meču Evrolige (15 minuta u proseku na terenu).

Bavarci su uspeli da osvoje samo nacionalni Kup, dok su u Bundesligi i Evroligi imali sezonu ispod svih očekivanja.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.