PODRHTAVA EVROPA: MIrotić otkačio Barsu, dolazi kod Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 21:37

PODRHTAVA EVROPA: MIrotić otkačio Barsu, dolazi kod Obradovića

Nije prihvatio ultimatum.

Uzmi ili ostavi. Prihavti ili idi. Lomio je lomio i na kraju prelomio. Nikola Mirotić nije pristao na ultimatum Barselone i rešio je da napusti Kataloniju.

Mirotić ima ugovor sa Barselonom do 2025. godine, ali će ipak napustit Pirineje pre vremena. Dobio je ultimatum – da mu se prepolovi plata ili da ode. A nezavnično Nikolina plata je najveća u Evroligi.

Grčki portal "Sportal.gr", saznaje da će novi klub Nikole Mirotić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti Monako. U kneževini ima dovoljno novca za Mirotića i to neće biti nikakav problem, tako da je konačan dogovor veoma blizu.

🚨 ÚLTIMA HORA 🚨

🔥 El Mónaco ha hecho un gran oferta por NIKOLA MIROTIC, que posiblemente abandone el FC Barcelona. pic.twitter.com/afZFGXCOcN

— Fichajes Baloncesto (@fichajesbasket) June 1, 2023

Biće to veliko pojačanje za tim Saše Obradovića, ali još ostaje da se vidi da li će Srbin ostati trener Monaka.

Spominje se da će ga zameniti Ćavi Paskval ili Andrea Trinkijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.