POD POSEBNIM REŽIMOM: Pogledajte SPECIJALNE pripreme ljubimca Delija pred izlazak na TEREN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POD POSEBNIM REŽIMOM: Pogledajte SPECIJALNE pripreme ljubimca Delija pred izlazak na TEREN! (VIDEO)

Crvena zvezda u odloženom meču 9. kola dočekuje Spartak (18).

Na poslednjim utakmicama trener Crvene zvezde Vladan Milojević nijednom nije mogao da računa na kompletan igrački kadar. Često su zbog povreda ili kartona, prvotimci iskakali iz stroja, što je zadavalo glavobolju šefu struke lidera Superlige Srbije.

MATIĆ SLUŠAO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SVAĐU: Specijalni URLAO na OVOG igrača, ODJEKIVALO u svlačionici! (FOTO)

KO JE ANA FRANK? Odgovor Siniše Mihajlovića je OSTAVIO bez TEKSTA sve u Italiji (FOTO)

Povreda u duelu protiv Dinama iz Vranja i lakši potres mozga, odvojio je Abrahama Frimponga od terena. Zvezdin štoper ponovo je krenuo sa treninzima i pod nadzorom kondicionog trenera Mihajla Bate Radulovića vredno se priprema za povratak u tim.

@akwasifrimpong Prvi trening i povratak Frimponga i zagrevanje Gobelje pre treninga.@gobeljamg7 Pozivam sve Delije protiv Spartaka.Veliki pozdrav!💪💪💪

A post shared by Bata Radulovic (@bataradulovic) on Oct 25, 2017 at 2:27am PDT

JAVIO SE ATOMSKI MRAV IZ PRAGA: Podržao je Le Taleka i imao šta da PORUČI Lučancima (FOTO)

Društvo mu je pravio "univerzalac" Marko Gobeljić, koga takođe duže vreme nije bilo u sastavu. Tandem je pozvao Delije da danas protiv Spartaka dođu u velikom broju i povedu Zvezdu ka novoj pobedi.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lesor pokupio još jednu nagradu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2017

Nakon što je u meču protiv Barselone napravio najbolji potez tog evroligaškog dana centar Crvene zvezde Matijas Lesor je izveo najbolje zakucavanje u prvim utakmicama 3. kola elitnog takmičenja...Na asistenciju Tejlora Ročestija mladi Francuz je zakucao jednom rukom posle nebeskog leta koji su njegovi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda povela sa kreča, i opet je pokrenuta debata! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2017

Sumnjiva odluka ili ne?..Crvena zvezda je povela protiv Spartaka golom Ričmonda Boaćija sa bele tačke...Prethodno je upravo napadač Crvene zvezde iznudio najstrožu kaznu, pošto je fudbaler gostiju Radovanović neoprezno startovao na njega...Sudija je bez razmišljanja pokazao na belu tačku, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.