POD POLICIJSKOM OPSADOM: Ovaj broj SRBA gledaće Partizan u meču sa Skenderbegom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POD POLICIJSKOM OPSADOM: Ovaj broj SRBA gledaće Partizan u meču sa Skenderbegom (FOTO)

Crno-beli igraju protiv albanskog predstavnika u Elbasanu.

Na vrućem gostovanju u Elbasanu, fudbaleri Partizana imaće podršku Srba. Naime, poznat je broj koliko će građana srpske nacionalnosti gledati meč Skenderbega i crno-belih u četvrtak (21.05) u trećem kolu Lige Evrope.

VELEOBRT: Muslin ide u Nicu, da gleda igrača o kome BRUJI cela EVROPA (FOTO)

VUČELIĆ PORUČIO ALBANCIMA: Uzvratićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam gostoprimstvom u Beogradu (FOTO)

Taj broj je 78! U delegaciji crno-belih nalazi se 50 osoba, a albanski mediji su javili da je klub iz Humske aplicirao za još 100 mesta za pripadnike medija, uključujući novinare i foto reportere. Međutim, prihvaćeno je samo 28 zahteva što zajedno čini brojku od 78 srpskih građana.

Ista stvar važiće i za revanš utakmicu 2. novembra kojem će moći da prisustvuju samo članovi delegacije Skenderbega i pripadnici medija, bez navijača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA ĆE MU REĆI ALBANCI: Fudbaler Skenderbega dao izjavu koja će ODUŠEVITI SRBE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017

Crno-beli u četvrtak (19) igraju meč u Elbasanu...Fudbaler Skenderbega Đerđi Muzaka jedan je od retkih igrača ovog kluba koji je pred utakmicu sa Partizanom u trećem kolu Lige Evrope (četvrtak, 21.05) nije hteo da provocira protivnika. Naprotiv, igrač albanskog tima dao je totalno iznenađujuću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Fudbal: Skenderbeg - Partizan

Izvor: RTS, 19.Okt.2017

. Samo za gledaoce iz Srbije. Fudbaleri Partizana u trećem kolu Lige Evrope igraju protiv albanskog predstavnika Skenderbega u Elbasanu.

Nastavak na RTS...

Partizan i Skenderbeg podijelili bodove u Elbasanu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2017

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Skenderbegom bez golova u Elbasanu, u trećem kolu Grupe B Lige Evrope...U drugom meču Grupe B, Dinamo i Jang Bojs su odigrali neriješeno 2:2 u Kijevu...Dinamo Kijev je prvi na tabeli sa sedam bodova, Jang Bojs imaju tri, a Partizan i Skenderbeg po dva...U četvrtom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.