POČETNI PREGOVORI VEĆ OBAVLJENI: Grad koji Srbi obožavaju kandidat za održavanje Fajnal-fora 2020. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČETNI PREGOVORI VEĆ OBAVLJENI: Grad koji Srbi obožavaju kandidat za održavanje Fajnal-fora 2020. godine

Biće to pravi spektakl.

Prestonica Grčke – Atina, spominje se kao kandidat za održavanje fajnal-fora košarkaške Evrolige 2020. godine, potvrdio je vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos za tamošnje medije.

PRED GOSTOVANJE PARTIZANU: Optimizam u redovima Cedevite

POTEZ GODINE! O majstoriji Nikole Jokića BRUJI cela Amerika (VIDEO)

Tokom radio intervjua, Dimitris Janakopulos je otkrio da postoje naznake da će se fajnal-for Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020. godine održati u Atini i da su neki početni pregovori već obavljeni.

Dimitris Giannakopoulos: "There are talks for hosting the Final Four 2020 in Athens"

| Eurohoops https://t.co/DmQnQ52du2

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) September 28, 2018

- To je nešto o čemu se diskutuje i što je važno, postoji dobra volja od strane Evrolige. To se možda ne održi u ,,OAKA areni”, moguće je da to bude i neka druga arena u Atini. Ovo je sve što mogu da kažem. Postoji ideja da se za 20 godina postojanja Evrolige uradi nešto specijalno – rekao je Janakopulos.

Spekulacije oko eventaulnog održavanja fajnal-fora Evrolige u Atini, prvog nakon 2007. godine, potvrdio je i predsednik takmičenja Đordi Bartomeu.

- Želimo da se fajnal-for ponovo pojavi u Atini. Postoji dobra volja i videćemo šta će se dogoditi – kazao je Bartomeu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.