POČEO US OPEN Ana loše otvarila srpski dan, Ivanović - Cibulkova 3:6

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO US OPEN Ana loše otvarila srpski dan, Ivanović - Cibulkova 3:6

Ana Ivanović prva od naših predstavnika izlazi na teren US Opena i na startu takmičenja od 17 časova igra protiv Dominike Cibulkove, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Ana je izgubila prvi set sa 3:6!

Naša najbolja teniserka zauzima sedmo mesto na svetu, dok je protivnica na 50. poziciji i do sada su odigrale tri meča, a Ana vodi sa 2:1. Jedini poraz doživela je davne 2008. a slavila je u oba susreta 2013. godine.

Ko još danas nastupa od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naših tenisera možete videti klikom - OVDE. U isto vreme kad i Ana na terenu će biti i Bojana Jovanovski protiv Laru Aruabarene.

Now for two weeks of watching tennis #USOpen2015 pic.twitter.com/tZWj3Nw0UZ

Prvi set: Ana odlično otvorila meč, pa stala!

Ivanovićeva je meč sa Cibulkovom otvorila na najbolji mogući način, uzela je sva četiri poena i to na servis protivnice za brejk na samom početku i 1:0. Nastavila je u neverovatnom ritmu i sa nulom osvojila svoj prvi gem.

Usledilo je buđenje Slovakinje koja je treću šansu iskoristila da vrati brejk i poravna na 2:2, ali je Ana ekspresno uzvratila. Prvu sledeću šansu je ugrabila da drugi put oduzme servis protivnici i opet povede (3:2), pa je došlo do revije brejkova.

Čak četiri ih je bilo u uvodnih šest gemova, po dva na obe strane, a Cibulkova je napravila preokret i zaigrala poput Ivanovićeve na početku koja kao da je nestala sa terena - uzela je čak četiri gema uzastopno i osvojila prvi set sa 3:6.

#USOpen2015 Ace in 2nd serve for hold in love! Good start! 2/0
Pogledaj vesti o: US Open,   Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.