POČEO TUR DFRANS: Istorijski trijumf blizanaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 19:51

POČEO TUR D'FRANS: Istorijski trijumf blizanaca!

Adam Jejts stigao prvi na cilj ispred brata Sajmona.

Britanski biciklista Adam Jejts pobednik je prve etape ovogodišnjeg izdanja Trke oko Francuske, koja je startovala u Bilbau.

Jejts je etapu dugu 182 kilometra prešao za četiri sata i 22,49 minuta i bio je za osam sekunde brži od svog brata blizanca Sajmona Jejtsa. Ovo je prva etapna pobeda za Adama Jejtsa na Tur d'Fransu.

Adam Yates beats twin brother Simon Yates to win first stage of >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tour de France https://t.co/yXBW8t1Kll

— ESPN 690 (@ESPN690Jax) July 1, 2023

Treći je kroz cilj prošao dvostruki šampion Tur d'Fransa, Slovenac Tadej Pogačar sa zaostatkom od 18, dok je prošlogodišnji šampion Jonas Vinjegor bio deveti zakasnivši za ponednikom 22 sekunde.

Druga etapa Tur d'Fransa, dužine 208,9 kilometara, vozi se u nedelju od Vitorije do San Sebastijana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.