POČELO 106. IZDANJE ĐIRA: Remko već na startu napravio glavobolju Rogliču

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 19:34

POČELO 106. IZDANJE ĐIRA: Remko već na startu napravio glavobolju Rogliču

Belgijanac ubedljiv na hronometru.

Belgijski biciklista Remko Evenepul iz tima Kvik Step pobednik je prve etape na 106. izdanju trke Điro d' Italija u kojoj je vožen pojedinačni hronometar u Ortoni u dužini od 19,6 kilometara.

Evenepul je slavio u vremenu 21,18 minuta, sa 22 sekunde prednosti u odnosu na Italijana Filipe Gana iz tima Ineos, dok je treće mesto zauzeo Portugalac Žoao Almeida iz tima Emirati sa 29 sekundi zaostatka.

Evenepul je najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorit Đira, a uz njega je i Primož Roglič kojeg je Belgijanac na današnjoj etapi uspeo da ostavi velikih 43 sekunde. Druga etapa dužine 202 kilometra voziće se sutra od Terama do San Salva.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.