POČELI PREGOVORI: As Zvezde NAPUŠTA Mali Kalemegdan?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:54

POČELI PREGOVORI: As Zvezde NAPUŠTA Mali Kalemegdan?

Procurilo.

Lorenco Braun, plejmejker Crvene zvezde, napustiće Mali Kalemegdan narednog leta, a pojavile su se informacije da je već započeo pregovore sa grčkim velikanom, Olimpijakosom.

Amerikanac se trenutno nalazi u domovini gde je otišao po izbijanju pandemije korona virusa, a crveno-beli su počeli treninge pred nastavak sezone bez trija koji je i dalje "preko bare" (Beron, Panter i Braun). Pirejci su dobro upamtili Brauna pošto je odigrao fenomenalan evroligaški >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč protiv njih ubacivši im čak 34 poena za pola časa koliko je proveo na parketu.

Lorenzo Brown is a priority for Olympiacos and the two sides have started negotiations.#OlympiacosBC

— Basketball Rumors EU (@AroundRumors) May 12, 2020

According to sources:#paobc 2020-21 roster

Pg: Αθηναίου Καλαϊτζάκης Μποχου

Sg: Παππάς ραουτινς sf:,Φράνσις Αντετοκούμπο pf: Μπεντιλ Περσίδης

C: Παπαγιάννης Γόντικας#Osfp 2020-21: Pg:Sloykas Delayne Lorenzo Brown Sg:Mακισιc Μπαικς

Sf:Pap,Μπροκχοφ Pf: Μήτογλου Πρι

C:Έλις Ταβαρες

— Κόψτον ρε Φαίδων (@capitano13_) May 12, 2020

Evroliga će održati sastanak 24. maja, posle koga će biti jasna sudbina košarkaških takmičenja u Evropi, a sve je izvesnije da će srpski šampion u potragu za novim organizatorom igre.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga fudbalera PSŽ-a Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.