POČELA BAHAROVA ČISTKA: Stigao je u Zvezdu kao OGROMNO pojačanje, već sada napušta klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 16:31

POČELA BAHAROVA ČISTKA: Stigao je u Zvezdu kao OGROMNO pojačanje, već sada napušta klub (FOTO)

Propala investicija.

Nemanja Motika više nije fudbaler Crvene zvezde i od naredne sezone će nositi dres Olimpije iz Ljubljane - saopštio je slovenački klub.

On je u Crvenu zvezdu stigao iz minhenskog Bajerna početkom prošle godine za ogromnih 1.500.000 evra, ali nije opravdao očekivanja.

- Prvo veliko pojačanje je tu! Nemanja Motika stiže u 'Zmajevo gnezdo'. Bivši član Crvene zvezde i Bajerna sutra će doputovati u Ljubljanu kada će zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti Zmaj - piše u objavi Olimpije na društvenim mrežama.

💥 Napovedana odmevna okrepitev je tu! V Zmajevo gnezdo prihaja Nemanja Motika.

Nekdanji član Crvene zvezde in Bayerna bo v Ljubljano pripotoval tekom jutrišnjega dne, ko bo tudi uradno postal Zmaj.

🔜🐉 pic.twitter.com/emVeeUlZ8K

— NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) June 12, 2023

To će biti drugi igrač koji je napustio klub od dolaska Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde. Veljko Nikolić, takođe, neće više nositi dres crveno-belih.

Pored ovog dvojca, očekuje se i da Milan Borjan promeni sredinu, na koga ne računa Bahar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.