POBEDA ZA KRAJ: Srbija bolja od Holandije, ali nije bilo dovoljno za opstanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 14:31

POBEDA ZA KRAJ: Srbija bolja od Holandije, ali nije bilo dovoljno za opstanak

Ostaje žal za nekim drugim uatkmicama.

Hokejaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu na Svetskom prvenstvu divizije IB koje se igra u Estoniji. Savldana je Holandija. Meč je završen rezultatom 2:2, a Srbija je slavila posle penala sa 3:0.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se izbori opstanak. Za to je bila potrebna pobeda u regularnom toku, ali i ovo je vrlo važno, jer su momci pokazali da mogu da se nose i sa ekipama koje su do skora delovale nedostižne.

Holandija je dva puta vodila, ali Srbija je uspevala da se vrati. Ipak, nismo došli o pobede u regularnom toku, a samim tim nismo ni obezbedili opstanak u ovom rangu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.