POBEDA ŠEFILDA: Osborn Jokanovićev spasitelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 15:58

POBEDA ŠEFILDA: Osborn Jokanovićev spasitelj

Važan trijumf.

Fudbaleri Šefild junajteda, koje sa klupe predvodi srpski trener Slaviša Jokanović, pobedili su na gostovanju Barnsli rezultatom 3:2.

Posle prvih 45 minuta u kojima nije viđeno mnogo prilika, a ni golova.... u nastavku je usledila prava rapsodija.

Oštrice su u razmaku od samo tri minuta uspele da postignu dva pogotka. Kod oba gola je Osborn bio asistent, a Muse strelac. Prednost od tri gola je doneo Osborn u 72. minuti i činilo se da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez problema privesti meč kraju.

Međutim, onda sledi blickrig domaćih u 78. Kol i 83. Leja donose neizvesnu završnicu. Ipak, ekipa Slaviše Jokanovića je uspela da se odbrani i da ostvari pet pobedu u prvenstvu.

Izvukao se Mančester Junajted u Ligi šampiona protiv Atalante zahvaljujući Ronaldu, a danas (17.30) nas očekuje spektakl jer na Old Trafordu gostuje najveći rival Liverpul. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,50, na dvojku 2,40, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.