POBEDA NA BAHAROVOM DEBIJU: Zvezda slavila golovima STAROSEDELACA u Užicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 20:15

POBEDA NA BAHAROVOM DEBIJU: Zvezda slavila golovima STAROSEDELACA u Užicu

Rezultat je ipak bio u drugom planu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su selekciju grada Užica sa 3:1 u prvom pripremnom meč za novu sezonu.

Duel u gradu na Đetinji je bio debitanski za Baraka Bahara kao trenera Zvezde, ali i za Aleksandra Dragovića kao kapitena.

Selekcija Užica - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

Stadion: "Radomir Antić", Užice.

Strelci: N. Lazović u 32. minutu za Selekciju Užica, a Mijatović u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 22, Katai u 42. i Gobeljić u 63. minutu za Crvenu zvezdu.

Selekcija Užica: Tasić, Milovanović, Radojević, Đ. Lazović, Krstović, Ivanić, Petrović, Rašković, N. Lazović, Ivanović, Đurić.

Igrali su još: Đoković, Vučićević, Bralušić, Lučić, Glišić, Toković, Marković, Lazić, Katić.

Crvena zvezda: Glazer, Vigo, Milunović, Dragović, Rodić, Stamenić, Kanga, Ivanić, Mitrović, Katai, Mijatović.

U drugom poluvremenu su igrali: Vasiljević, Nedeljković, Gobeljić, Mijailović, Nikolić, Srnić (od 70. Stanković), Ado, Šljivić, N. Mituljikić (od 70. J. Mituljikić), Lučić, Prucev.

Strelci za tim Baraka Bahara koji je tako na svom debiju na klupi Crvene zvezde upisao i prvu pobedu bili su, Jovan Mijatović, Aleksandar Katai i Marko Gobeljić , dok je za domaće mrežu pogodio Nikola Lazović.

Na prvi gol se čekalo do 19. minuta, kada je Mijatović doneo prednost gostima. Mladi napadač bio je na pravom mestu i sa nekih osam metara palsirao loptu u mrežu rivala.

Posle greške Milunovića u 32. minutu, do lopte je došao kapiten Selekcije Užica. Nikola Lazović je potom protrčao po levoj strani i "matirao" izraelskog golmana Glazera.

Ipak, pred kraj prvog dela je Katai doneo vođstvo Zvezdi, a konačan rezultat je postavio rezervista Marko Gobeljić u 62. minutu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.