POBEDA APSOLUTNI IMPERATIV: Staroj dami stižu ranjeni Rimljani na noge, nada za titulom i dalje ne umire

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 17:09

POBEDA APSOLUTNI IMPERATIV: "Staroj dami" stižu ranjeni Rimljani na noge, nada za titulom i dalje ne umire

Juventus mora da pobedi ukoliko želi da ostane u trci.

U Italiji se igra 25. kolo fudbalskog prvenstva, a derbi se igra u Torinu. Juventus dočekuje Lacio.

"Stara dama" se već polako oprašta od nade za titulom, ali još uvek nije sve otišlo u propast i svakako je neophodna pobeda nad Rimljanima ukoliko žele da koliko-toliko ostanu u trci.

Juventus je u poteri za Interom, i svaki meč mu je izuzetno važan, pa i večerašnji (20.45) protiv Lacija. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 2,00, iks je 3,45, dvojka 3,80, a 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Lacio.

Juve kasni 10 bodova u odnosu na Inter i kada bi pobedom smanjili na sedam razlike, navijačima bi ostalo i nešto više od nade. Ipak, protivnik je više nego respektabilan iako ne u zavidnoj formi.

Lacijali su poraženi u Ligi šampiona od strane Bajerna, i to su poniženi 4:1 na svom terenu, a u prošlom kolu im je meru uzela i Mihajlovićeva Bolonja.

Ostaje da vidimo ko je spremniji, meč počinje u 20:45 časova.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.