POARIJE FRUSTRIRAN POSLE PORAZA OD GEJDŽIJA: Bolji sam borac od njega, srce mi je slomljeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 16:46

POARIJE FRUSTRIRAN POSLE PORAZA OD GEJDŽIJA: Bolji sam borac od njega, srce mi je slomljeno

Nije očekivao ovakav ishod.

Dastin Poarije imao je priliku u Solt Lejk Sitiju da dođe do ‘‘BMF‘‘ pojasa, ali je poražen od Džastina Gejdžija. Posle meča popularni Dajmond nije mogao da sakrije razočaranje.

Dvoboj je rešen nokautom u drugoj rundi.

- Srce mi je slomljeno, užasno je. Naporno sam radio, bio sam u neverovatnoj formi, a izgubio sam. Ali takav je ovaj sport. Ne želim umanjiti Džastinovu pobeedu, jer on je ratnik i odradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je neverovatan posao, ali osećaj je užasan jer i dalje verujem da sam bolji borac od njega. Smatram se boljim borcem. Pogođen sam odličnim udarcem i nije to bila sreća. Prekrasno je namestio taj udarac, a ja sam žrtva odlične tehnike. Bio sam na pogrešnom mestu i nisam se ispravno branio. Ali osećao sam se pripravno cijeli meč te sam imao utisak da sam bolji od njega. To je ono što boli, ali šta mogu učiniti?

A post shared by MMAFighting.com (@mmafighting)

- Kabib je bio bolji od mene, ali u subotu sam izgubio od nekog koga smatram lošijim od sebe. Devet nedelja nisam bio kod kuće jer sam bio u trening kampu. Na dijeti sam bio 11 sedmica i žrtvovao sam puno toga, bio sam stvarno fokusiran. Nikad se bolje nisam osećao - rekao je Poarije.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nurija, žena Ćavija Ernandeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.