POJAČANJE NA SAN SIRU: Filipo Teraćano novi član Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 21:10

POJAČANJE NA SAN SIRU: Filipo Teraćano novi član Milana

Potpisao je govor do juna 2028.

Italijanski fudbaler Filipo Teraćano novi je član Milana, saopštio je danas klub na zvaničnom sajtu. Kako se ističe, 20-godišnji defanzivac je stigao iz Verone i sa čelnicima Milana potpisao ugovor do juna 2028. godine.

Osnovna cena transfera je 4,5 miliona evra, ali su ubačene i klauzule za potencijalne bonuse. Saopšteno je i da će u Milanu nositi dres sa brojem 38.

Teraćano je rođen u Veroni i prošao je sve mlađe kategorije kluba iz "grada ljubavi". Od promocije u seniorski tim za Veronu je odigrao 39 utakmica u Seriji A, od čega 18 ove sezone. Trenutno je član mlade reprezentacije Italije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.