PO SRPSKI - TRI PUTA! Novak urnisao reket, ali onda se NIJE DESILO OČEKIVANO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2021, 00:03

PO SRPSKI - TRI PUTA! Novak urnisao reket, ali onda se NIJE DESILO OČEKIVANO (VIDEO)

Ovo je već tradicija - i neka je.

Strast je ono što je dovelo Novaka Đokovića na tron svetskog tenisa i ta strast prema sportu u kom je najbolji ga vuče iz meča u meč. Nekad to ume baš da se pokaže.

Nije retkost da Nole u besu kaže neku pogrdnu reč ili odbrusi publici, ali ni da slomi reket s vremena na vreme.

Pri rezultatu 1:0 u setovima i 2:1 za Danila Medvedeva u drugom setu finala US opena videli smo ponovo tu strast na delu, ovog puta preobraženu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u čist bes. Naš as je imao izgledne šanse da stigne do brejka, ali nije uspeo i reket je morao da strada.

Djokovic annihilates racket pic.twitter.com/iwtkEz6cqs

— CJ Fogler #BlackLivesMatter (@cjzero) September 12, 2021

Ponekad su to momenti kad Novak ne lomi samo reket, nego i ceo meč. Ponekad su to trenuci kad počinje "povratak otpisanog". U tom trenutku nažalost to nije bio slučaj i izgubio je pomenuti set, ali sigurno da je dobro što se Đoković oslobodio bar malo stresa.

Uživo prenos meča Novaka Đokovića i Danila Medvedeva možete pratiti NA OVOM LINKU.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.