PO SEZONI 12 MILIONA EVRA! Samo dva kluba to mogu da ponude Ramosu, a Rela nije među njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 18:14

PO SEZONI 12 MILIONA EVRA! Samo dva kluba to mogu da ponude Ramosu, a Rela nije među njima

Sve je otkriveno.

Navijači Real Madrida i dalje strepe jer kapiten Los Blankosa Serhio Ramos i dalje nije produžio ugovor sa Kraljevskim klubom, jer su pregovori dve strane stopirani.

Razlog tome je što predsednik Reala Florentino Perez ne želi da ispuni zahteve Ramosa jer smatra da novi ugovor mora da se koriguje zbog krize koja je zahvatila klubove zbog pandemije korona virusa. Dva kluba ipak nemaju sa tim nikakvih problema, a novinar Eduardo Inda je u  intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za „Chringuito Tv“ otkrio je pozadinu cele priče.

Salcburg je poznat kao ekipa koja se nikoga ne plaši, i uvek igra ofanzivno, a kako večeras (21.00) čeka šampiona Evrope Bajern, mogli bismo da gledamo pravi vatromet golova. Kvota na GG3+ je 1,48, a dvojka je 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salcburg - Bajern.

 - Već sam rekao da postoje ponude Juventusa i Pari Sen Žermena. Oba tima mu nude godišnju platu od 12 miliona evra i ugovor na tri godine. Stavovi Florentina Pereza su i dalje čvrsti, a ukoliko ne dođe do dogovora, Ramos će prihvatiti jednu od ove dve ponude - rekao je španski novinar Inda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.