Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020, 12:51

PLS: Zavesa se spušta u Kraljevu

Sloga dočekuje IMT u poslednjem meču 17. kola (13.00)

Jesenji deo drugoligaškog karavana u Srbiji došao je do samog kraja. Zavesa na Prvu ligu za 2020. godinu spustiće se u Kraljevu, gde poslednjeplasirana Sloga dočekuje zahuktali IMT u poslednjem meču 17. kola (13.00).

Delovalo je na prelazu iz septembra u oktobar da se kraljevački tim, posle pet godina odsustva, polako navikava na drugoligaški fudbal. Vezala je Sloga u tom periodu tri pobede, međutim, otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u 10. kolu savladala Budućnost iz Dobanovaca, u nezaustavljivom je padu. Od tog trenutka, a odigrano je šest rundi, ekipa Borisa Bunjaka upisala je svega tri boda i ponovo se vratila na začelje tabele.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Međutim, na svom terenu Sloga još od sredine septembra nema poraz, i u slučaju nove pobede, ako ništa drugo, prepustila bi fenjer Zemunu. Ali, nema kraljevački tim previše razloga za optimizam. IMT je u seriji od četiri pobede, od kojih je poslednja stigla u Kupu protiv niškog Radničkog. Osokoljeni skalpom superligaške ekipe, Traktoristi će sa pravom tražiti novi, peti vezani trijumf kojim bi dodatno odmakli ekipama iz opasne zone.

Forma timova iz prethodnih pet mečeva ukazuje da će u Kraljevu biti golova, pošto su se na četiri utakmice Sloge u pomenutom periodu mreže tresle na obe strane. U slučaju beogradske ekipe na jednoj utakmici manje, s tim da su minimum tri gola viđena na četiri od pet susreta.

PRVA LIGE SRBIJE – 17. KOLO

Subota

Budućnost - Žarkovo 2:1 (0:1)

Dubočica - Radnički Pirot 3:2 (1:0)

Jagodina - Radnički 0:0

Loznica - Dinamo Vranje 3:3 (2:0)

Železničar - Kabel 0:2 (0:1)

Nedelja

Kolubara - Zemun 1:1 (1:0)

Radnički SM - Grafičar 3:1 (1:1)

Trajal - Borac 0:4 (0:1)

Ponedeljak

13.00: (3,20) Sloga (3,10) IMT (2,25)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.