PLS - Vodeći slavili u gostima, šok za Metalac

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - Vodeći slavili u gostima, šok za Metalac

Šest utakmica 26. kola Prve lige Srbije odigrano je u nedeljnom terminu od 15 časova.

Ekipe koje su posle 25. kola delile lidersku poziciju upisale su nove pobede i ostale na istom broju bodova.

Javor Matis je kao gost savladao Bežaniju rezultatom 2:1 (0:0) i tako zadržao korak za TSC-om koji je u seriji pobeda.

Ivanjičanima su pobedu doneli Ivan Josović i Alija Krnić, dok je jedini gol za Bežaniju postigao Miloš Stojanović šest minuta pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susreta.

TSC je gostovao u Čačku, a ni Borac nije mogao da učini nešto više protiv zahuktalog prvoligaša iz Bačke Topole.

Gosti su slavili rezultatom 3:0 (2:0) golovima Vladimira Brankovića (pen.), Filipa Arsenijevića i Dejana Milićevića.

Na prva četiri meča prolećnog dela sezone TSC je ostvario četiri trijumfa uz gol razliku 13:0 i nema dileme da je tim Zoltana Saba prvi favorit za plasman u Super ligu Srbije.

Zlatibor je nastavio da niže poraze, pošto je danas poražen na gostovanju u Dobanovcima (1:0). Bio je to peti vezani poraz tima koji je beležio sjajne rezultate u prvom delu sezone.

Radnički 1923 i OFK Žarkovo remizirali su u Kragujevcu 1:1 (0:1). Vođstvo gostima doneo je Miloš Šaka udarcem sa bele tačke, a remi domaćinu Đorđe Maksimović pogotkom dvadeset minuta pre kraja.

Velika iznenađenja viđena su u Novom Pazaru i Užicu. Ekipe koje zauzimaju poslednje dve pozicije na tabeli uspele su da upišu pobede i to protiv timova koji se dobro kotiraju na tabeli.

Novi Pazar je šokirao Metalac i slavio sa 2:0 (1:0) golovima Džeana Plojovića i Irfana Vusljanina (pen.), dok je Sloboda savladala OFK Bečej 1918 pogotkom Miloša Sekulića u 82. minutu meča.

Poslednje dve utakmice 26. kola PLS igraju se u ponedeljak od 14 časova. Sastaće se Inđija - Sinđelić i Teleoptik - Trajal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PLS: TSK oduvao Borac u Čačku, Javor osvojio Bežaniju

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2019

Velika trka TSK i Javora se nastavlja i posle 26. kola Prve lige Srbije. Dva najbolja tima u prvenstvu ostvarila su pobede na gostovanjima i sačuvala veliku prednost u odnosu na rivale. TSK je razbio Borac usred Čačka sa 3:0 i time produžio seriju bez poraza na 20 utakmica. Poslednji put kada je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.