Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2021, 18:17

PLS: Maksimalan učinak domaćina, nastavlja se borba za goli život

Četiri nedeljna susreta u okviru 28. kola Prve lige Srbije završena pobedama domaćina

Borba za opstanak u drugom rangu domaćeg takmičenja sa svakim kolom postaje sve neizvesnija, a da će u trci koja ulazi u završnu fazu odlučivati foto-finiš potvrdili su današnji susreti. Timovi na samoj granici zone ispadanja Dinamo iz Vranja, Dubočica i Radnički iz Sremske Mitrovice pobedama na domaćim terenima nastavili su veoma neizvesnu borbu za goli život, a ceo plen na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << terenu osvojio je i Grafičar koji je u nešto bezbednijoj poziciji.

Vranjanci su do dragocena tri boda stigli slavljem protiv Žarkova, slomivši otpor rivala u drugom poluvremenu sa dva pogotka, a sličan scenario viđen je i na utakmici Radničkog i Budućnosti gde su gosti posle vodećeg gola rivala uspeli da vrate neizvesnost izjednačujućim pogotkom u 63. minutu. Ipak, nada Dobanovčana trajala je samo 11. minuta jer je domaćin novim golom stigao do vođstva koje je potom očuvao do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Najviše uzbuđenja viđeno je u susretu Dubočice i Železničara koji je rešen tek u sudijskoj nadoknadi. Domaćin je prvi put uspeo da matira golmana Pančevaca u 73. minutu, ali su gosti osam minuta kasnije neutralisali zaostatak. Trenutak odluke viđen je u drugom minutu nadoknade vremena kada je Dubočic golom za pobedu iskoristila poraz Trajala na gostovanju Grafičaru (1:4) i iskoračila iz opasne zone.

PRVA LIGA SRBIJE – 28. KOLO

Subota

Kabel – Zemun 1:0 (0:0)

Radnički K. – Borac Č. 0:0, prekid u 12. minutu

Radnički P. – Loznica 2:1 (1:0)

Sloga – Jagodina 0:0

Nedelja

16.00: Dinamo V. – Žarkovo 2:0 (0:0)

16.00: Dubočica - Železničar P. 2:1 (0:0)

16.00: Grafičar – Trajal 4:1 (0:0)

16.00: Radnički S. M. – Budućnost D. 2:1 (0:0)

Ponedeljak

16.00: IMT – Kolubara

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.