Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 19:07

PLS: Kabelu lako sa fenjerašem, Zemun sve dalje od luke spasa

Budućnost vezala treću pobedu

Promenljivo igra Kabel, teško ga je “uhvatiti”, uvek je spreman da iznenadi, da prospe bodove tamo gde malo ko očekuje.

Ovog puta, ipak, Novosađani su imali pretežak zadatak da bi ponovo razočarali, pa su u 19. kolu Prve lige Srbije kod kuće lako pobedili fenjeraša Slogu iz Kraljeva sa 2:0.

Istina, nije to išlo baš tako glatko, oba gola crno-crveni su postigli u drugom poluvremenu, a strelac oba je bio Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mesarović, nekadašnji đak Vojvodine. Ovom pobedom Kabel je sačuvao rastojanje u odnosu na najbliže pratioce, još je to ubedljiva bodovna razlika, mada ako nastavi da seje bodove kao u finišu jeseni i na startu proleća, dovoljno je i vremena da se trka za Superligu totalno zakuva.

Posle dva kola bez pobede i to oba odigrana na domaćem terenu, Kolubara se vratila na put uspeha. Tim iz Lazarevca se namučio sa Dinamom, ali tri boda su ga sačuvala na poziciji broj tri – 1:0.

Nikola Janković je u 34. minutu poslao loptu u mrežu Dinama i time prekinuo mini seriju od tri utakmice Vranjanaca bez poraza.

Zemun lagano klizi ka Srpskoj ligi. Zeleno-plavi su upisali još jedan poraz i to na svom terenu od Budućnosti iz Dobanovaca – 1:0.

Utakmica je bila izjednačena, imao je i Zemun nekoliko solidnih prilika, a čovek odluke bio je Anđelković, koji je uhvatio volej u šesnaestercu domaćina samo što je ušao u igru i doneo tri boda gostima.

PRVA LIGA SRBIJE – 19. KOLO

Petak

Žarkovo - Železničar P. 0:1 (0:1)

/Mirkov 45+2/

Subota

Loznica - Trajal 1:0 (0:0)

/Ivić 81/

Radnički K. - Dubočica 0:0

Nedelja

Borac Č. – Jagodina  0:0

Kabel – Sloga K. 2:0 (0:0)

/Mesarović 50, 80/

Radnički P. – Radnički S. M. 1:0 (0:0)

/Gjorgijevski 77/

Zemun – Budućnost D. 0:1 (0:0)

/Anđelković 73/

Kolubara – Dinamo V. 1:0 (1:0)

/Janković 34/

Ponedeljak

13.00: IMT – Grafičar

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U 19. kolu PLS u fudbalu izneneđenje u Kragujevcu

Izvor: Danas, 28.Feb.2021

Na osam utakmica Prve lige Srbije u fudbalu gde je odigrano juče i danas 19. kolo postignuto samo sedam golova. U Kragujevcu Dubočica odolela lideru Radničkom. Kabel rutinski protiv Sloge iz Kraljeva. Sutra igraju IMT i Grafičar u beogradskom malom derbiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.