Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2021, 15:16

PLS: Bitke za opstanak

Četiri meča danas u drugom rangu Srbije

Posle drugog poraza i tri vezana loša rezultata Trajal je smenio doskorašnjeg kormilara Gorana Lazarevića, pa će danas na megdan Grafičaru, sa pomoćnim trenerom Bojanom Marjanovićem na čelu. A meč ne može da bude važniji za oba tima. Mogao bi da skupo košta onoga ko eventualno doživi poraz, jer se i jedni i drugi bore za opstanak u Prvoj ligi Srbije (16.00).

Grafosi su, takođe, nedavno izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rokadu na klupi, angažovavši Boška Đurovskog na poziciju koju je obavljao Radomir Koković, ali promena do sada nije donela željeni efekat. Legendarni as Crvene zvezde debitovao je pobedom nad Zemunom, ali je potom vezao dva poraza i sada je njegov tim samo tri boda daleko od opasne zone.

A, baš tamo se nalazi Trajal, kao prvi ispod crte, koji je sakupio samo bod na tri minula susreta. Klupske ambicije bile u znatno veće i ceh slabijim izdnjima u ključnom delu sezone platio je Lazarević.

Na teren će danas i Dinamo Vranje, kojem gostuje Žarkovo. Domaćin je pet bodova daleko od mirne luke, a gost je sa 44 boda izvesno bezbedan. Beogradski tim je poražen na prethodna dva gostovanja. Takođe, sastaju se i Radnički iz Sremske Mitrovice i Budućnost iz Dobanovaca, u gotovo preslikanoj situaciji sa dvoboja u Vranju. Radnički je pet koraka daleko od sigurne zone, a gost iz Dobanovaca u nešto lagodnijem raspoloženju pristupa finišu sezone.

Naposletku, Dubočica je domaćin Železničaru iz Pančeva. Leskovčani sa 31 bodom na svom kontu ciljaju pobedu nad Pančevcima i izlazak iz crvene zone, iako ih ne čeka lak zadatak s obzirom na to da je Železničar osvojio sedam od mogćih devet bodova na protekla tri meča i četiri je koraka udaljen od najugroženijih.

PRVA LIGA SRBIJE – 28. KOLO

Subota

Kabel – Zemun 1:0 (0:0)

Radnički K. – Borac Č. 0:0, prekid u 12. minutu

Radnički P. – Loznica 2:1 (1:0)

Sloga – Jagodina 0:0

Nedelja

16.00: Dinamo V. – Žarkovo

16.00: Dubočica - Železničar P.

16.00: Grafičar – Trajal

16.00: Radnički S. M. – Budućnost D.

Ponedeljak

16.00: IMT – Kolubara

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.