PLS: Bežanija i Mladost (A) na 100%

Izvor: B92, 28.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS: Bežanija i Mladost (A) na 100%



Posle tri kola Prve lige Srbija u vođstvu su ekipe Bežanije i Mladosti iz Apatina. Bez izgubljenog boda je i Čukarički, koji igra u nedelju, a vojvođanski derbi dobio je Novi Sad.

U Apatin je došao niški Radnički, a stalni napadi na gol gostiju 'materijalizovani' su u 75. minutu kada je Tutorić savladao Stefanovića. Bežanija je tri boda donela iz Sevojna, gde je Dronov u prvom napadu na utakmici postigao vodeći gol, a Damjanović u finišu prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavio konačan rezultat.

Utakmica na stadionu 'Čika Dača' u Kragujevcu protekla je u znaku domaćeg tima, ali su gosti, srećno, došli do boda. Vođstvo Kragujevčanima doneo je Rakić u finišu prvog dela igre, a izjednačujući gol postigao je u 53. minutu Trifunović. Iako je pomoćni sudija signalizirao ofsajd poziciju dvojice igrača iz Šapca, gol je, posle konsultacija dvojice sudija, priznat.

Spartak je u Subotici savladao kruševački Napredak, a gol odluke postigao je Vasić u 60. minutu.

U Novom Sadu je gostovao ambiciozni novajlija, ČSK, ali su se gosti u Čelarevo vratili bez bodova. Strelac za 'kanarince' bio je Bogunović u 20. minutu. U 'derbiju juga' OFK Niš je bio bolji od Vlasine, a strelci za pobednika su bili Janković, Pejčić i Paunović. Gol za goste postigao je Ilić.

PSK je u Pančevu osvojio prve drugoligaške bodove, dva gola postigao je Perović, jedan Jankov, a počasni gol za goste delo je Josimova.

Na Gradskom stadionu u Novom Pazaru nije bilo golova, pa su gosti sa Uba ostvarili cilj.

U poslednje dve utakmice kola na Carevoj ćupriji u Beogradu BASK dočekuje Čukarički, a u Sremskoj Mitrovici igraju Srem i Mladenovac.

Tabela: Bežanija 9, Mladost Apatin 9, Mačva 7, Napredak 6, OFK Niš 6, Čukarički 6, Radnički Kragujevac 5, Novi Pazar 4, Spartak 4, PSK 3, Srem 3, ČSK 3, Radnički Pirot 3, Novi Sad 3, Radnički Niš 2, Mladenovac 1, BASK 1, Jedinstvo Ub 1, Vlasina 1, Sevojno 1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.