PLEJ-OF: Mega deklasirala rivala, Čačani ubedljivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 21:52

PLEJ-OF: Mega deklasirala rivala, Čačani ubedljivi

Bez mnogo muke.

Prvi susret polufinala plej-ofa KLS pripao je ubedljivo ekipi Mege, koja je na svom parketu pobedila novosadsku Vojvodinu - 87:60 i povela u seriji sa 1:0.

Beograđani su dominirali od početka do kraja susreta, Novosađani su delovali potpuno nemoćno pred naletima raspoloženog domaćeg tima, u kojem su prednjačili Boriša Simanić i Samson Ružencev.

Simanić je upisao dabl-dabl učinak, postigao je 18 poena i 12 skokova, a Ružencev je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabeležio 16 poena. U timu Vojvodine Dušan Beslać je ubacio 16 poena, 5 skokova i asistenciju

Drugi polufinalni susret ovih timova na programu je 16. maja u Novom Sadu.

Borac je u Čačku savladao Mladost iz Zemuna sa 102:86 i tako i on poveo sa 1:0 u polufinalu. Kod domaćih se istakao pecarski sa 25 poena, dok je Novaković ubacio 20, a na drugoj strani blistao je Bojić sa 35 poena, dok je Livingston dodao 24.

Drugi meč igra se takođe 16. maja, ali u Zemunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.