PLATA OD KOJE SE VRTI U GLAVI: Dragović RAZBIJA Zvezdinu kasu, a tu su i bonusi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 11:35

PLATA OD KOJE SE VRTI U GLAVI: Dragović RAZBIJA Zvezdinu kasu, a tu su i bonusi

Ponuđen trogodišnji ugovor.

Aleksandar Dragović biće komandant Zvezdine odbrane u sledećoj sezoni. Austrijski reprezentativac stiže na Marakani iz Bajer Leverukuzena bez obeštećenja jer mu ističe ugovor sa Farmaceutima.

U redovima srpskog šampiona imaće maksimalnu moguću platu, koja ne može da se poredi sa onom iz Bundeslige, ali je za naše uslove enormna:

Bayer Leverkusen defender Aleksandar Dragović has an agreement to join Red Star >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Belgrade on a free transfer at the end of the season. (Kicker). https://t.co/RaoHnhjUI0

— Get German Football News (@GGFN_) April 23, 2021

– Zvezda mu je ponudila ugovor na tri godine i 600.000 evra godišnje plus bonusi.To je maksimum koji u ovom trenutku može da mu ponudi usled krize izazvane korona virusom. To znači da bi za ceo ugovor inkasirao nešto preko dva miliona evra - rekao je izvor DRAGF„Informer“.

Plata od 600 hiljada evra je najveći ugovor koji Crvena zvezda nudi svojim najboljim igračima.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

Dragović je do sada u karijeri nastupao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo Kijev, Lester i Bajer Leverkuzen. U tekućoj sezoni je za „farmaceute“ odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima i postigao 2 gola. Za reprezentaciju Austrije je odigrao 87 mečeva i postigao je jedan gol.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda izabranica Aleksandra Mitrovića, Kristina Janjić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.