PLAŠIO SAM SE POSLE NEUSPEHA OD SRBIJE: Veliki Karabatić progovorio o Đeroninim izabranicima i učešću na SP

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 18:42

PLAŠIO SAM SE POSLE NEUSPEHA OD SRBIJE: Veliki Karabatić progovorio o Đeroninim izabranicima i učešću na SP

Spreman za nastavak takmičenja na Mundijalu.

Reprezentativac rukometne selekcije Francuske Nikola Karabatić zadovoljan je dosadašnjim učinkom "trikolora" na SP u Egiptu.

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Francuzi su obezbedili četvrtfinale na Mundijali gde će snage odmeriti sa Mađarskom, a Karabatić ističe da ga je posebno zabrinula igra njegove selekcije sa Srbijom u kvalifikacijama za EP neposredno pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

- Malo sam se plašio kada sam video ove dve utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro 2022. godine. To nije bio nimalo ugodan uvod u SP.  Može se dogoditi da izgubiš na strani, ali kod kuće bod, to nikako nije bilo dobro - rekao je Karabatić čija je selekcija bez poraza na SP.

In two days, the 27th IHF Men's World Championship quarter-finals will take place – and here's what we have to look forward to 🔥⬇️

Posted by International Handball Federation - IHF on Понедељак, 25. јануар 2021.

- Otvaranje protiv Norveške je bilo u redu, a Norveška je super ekipa i takve pobede uvek dignu ekipu. Sve ostalo je bilo nastavak, makar smo se protiv Švajcarske i Alžira mučili više nego je trebalo. No, nekad je važno saznanje da pobeđuješ čak i kada igraš loše. To je kvalitet. Ako se osvrnem na ostatak reprezentacija u tom smislu, isto je, samo Danska igra očekivano dobro - dodao je Karabatić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.