PL zavesa - Sitijevo najgluplje ispadanje na svetu, Lazanja slučaj, Fergiju pet, Džerardu šest na oproštaju!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2020, 11:10

PL zavesa - Sitijevo najgluplje ispadanje na svetu, "Lazanja slučaj", Fergiju pet, Džerardu šest na oproštaju!

Šta se sve dešavalo poslednjeg dana sezone od kada postoji PL. Ovo su bizarni slučajevi, ali Sitijev je verovatno najluđi...

Danas pada zavesa na PL, poslednje kolo, sve utakmice igraju se u 17 časova oči će biti uprte u duele Čelsija i Vulvsa, ali pre svega ka stadionu "Lisica", gde se Lester i Junajted bore za Ligu šampiona.

O tome smo pisali, ali evo i pregleda najluđih utakmicama poslednjeg dana sezone.

Svakako najbizarnije je ispadanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Sitija 1996. kada su verovali da im je potreban bod protiv Liverpula kako bi ostali na račun Sautemptona koji je trebalo da izgubi od Vimbldona. Menadžer Alan Bol je pogrešno obavešten da "Sveci" gube na "Delu", pa je rekao štoperu Lomasu da čuva loptu, zatim proba da izbori korner kako bi vreme proteklo. Inače, Liverpul je golovima Mekmanamana i Raša vodio sa 2:0, ali su Uve Resler i Kit Simons vratili "Građane" u igru. I tako je Siti čuvao nerešen rezultat, a onda je u poslednjem minut Najal Kvin nakon što je zamenjen video rezultat na ekranu i shvatio da je informacija bila pogrešna, Vimbldon i Sautempton su igrali 0:0. Vremena nije više bilo, završeno je 2:2, a možete da zamislite izraz na licima igrača Sitija kada su shvatili da su pogrešno obavešteni i da su ispali iz lige.

Lazanje su bile razlog što je Totenhem ispao iz trke za Ligu šampiona poslednjeg dana 2006. Bilo im je potrebno da dobiju Vest Hem i na račun najvećeg rivala Arsenala osvoje četvrto mesto i plasiraju se u Ligu šampiona. Ali, umesto da ostanu kod kuće, otišli su u karantini.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.