PL tim nedelje: Kumanovi dželati, trojac Totenhema i Čelsija

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL tim nedelje: Kumanovi "dželati", trojac Totenhema i Čelsija

Kompletirano je deveto kolo Premijer lige, a ovo je tim nedelje, prema specijalizovanom portalu "Whoscored".

Nekoliko interesantnih duela videli smo ovog vikenda na Ostrvu, ali i nekoliko iznenađujućih rezultata.

Everton je deklasiran na "Gudison parku" od strane Arsenala sa 2:5, epilog novog poraza bio je otkaz za trenera "Karamela" Ronalda Kumana.

Holanđaninu su presudili Mesut Ozil i Aleksis Sančez, koji su konačno zaigrali kao prethodnih sezona, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se našli i u timu nedelje.

Totenhem je pregazio Liverpul na "Vembliju" slavili su sa 4:1, dva gola postigao je Hari Kejn, po jednom su se u listu strelaca upisali Son i Ali, a mesto u timu kola dobili su engleski reprezentativci, društvo im pravi i Ugo Ljoris.

Čelsi je posle preokreta nadigrao Votford na "Bridžu", bitne uloge imali su Pedro i Eden Azar, a interesantno je da se u timu nedelje našao David Luiz, iako je Sezar Aspilikueta postigao i gol odluke na tom susreta, ali za Španca nije bilo mesta.

U timu devetog kola, nalazi se i fudbaler Mančester Junajteda Ešli Jang, koji je istina bio najbolji pojedinac "Đavola", ali su Murinjovi izabranici doživeli šokantan poraz od novajlije u ligi Hadersfilda, čiji defanzivac Smit se takođe našao u najboljih 11.

Odbranu dopunjava Nikolas Otamendi, koji je postigao jedan od tri gola u pobedi Sitija nad Barnlijem, rezultatom 3:0.

There's a London feel to our Premier League team of the week, with @Alexis_Sanchez the star man -- https://t.co/BIw8fiiPO3 pic.twitter.com/y8fshyijbT

— WhoScored.com (@WhoScored) 23. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta će tek sada da radi Hari Kejn kada je dobio savet od "boga"?! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017, 11:21

Zanimljiv susret...Bog Južne Amerike, kako su ga okarakterisali engleski mediji, Dijego Armando Maradona, boravio je proteklog vikenda u Londonu, gde je na Vembliju posmatrao derbi Totenhem - Liverpul...To je bila jedinstvena prilika da se upozna sa Harijem Kejnom i da mu poneki savet...Maradona je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.