PL (poluvreme) - VAR pruža Murinju priliku, rezervne lisice problem za Vest Hem! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL (poluvreme) - VAR pruža Murinju priliku, rezervne "lisice" problem za Vest Hem! (video)

Dvadeseto kolo donelo dosta rotacija u timovima.

Norvič - Totenhem 1:0

"Kanarinci" su odmah pripretili Totenhemu, Stieperman je pokušao, ali je Gazaniga bio spreman. Sa druge strane pretili su Ali i Kejn, ali je šut kapitena gostiju sjajno odbranio Krul. Norvič ipak stiže do prednosti, Buendija dodaje Vrančiću, Bosanac lako vara rezervnog čuvara "pevaca".

Ubrzo su Farkeovi izabranici stigli i do drugog gola, ali je nakon pregleda i konsultacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa VAR-om poništen gol Pukiju, dosta diskutabilna odluka.

Vest Hem - Lester 1:1

Rodžers je dobrano promešao karte za večerašnji susret, ali su "lisice" pružile dobru igru. Prvu veliku priliku propušta Grej u 12. minutu kada mu Fabijanski pročitao penal. Poljak se ispravio za grešku i rušenje Ihenača u svojih šesnaest metara.

Gosti stižu do vođstva pet minuta pred pauzu, Ihenačo koristi asistenciju Pereza za 1:0 u 40. minutu.

Vođstvo je ipak anulirano pred sam kraj pauze, Fornlas postiže gol za 1:1.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.