PL: Vest Hem bolji od Aston Vile

Izvor: B92, 05.Nov.2009, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Vest Hem bolji od Aston Vile

U zaostaloj utakmici trećeg kola engleske Premijer lige Vest Hem je savladao Aston Vilu (2:1) golovima Nobla i Hajnsa, stelac za Aston Vilu bio je Ešli Jang.

Posle ove pobede, tek druge ove sezone, Vest Hem je pobegao sa dna tabela prestigavši Hal, Blekburn i Vulvse, dok je Aston Vila ostala na sedmoj poziciji.

Prvo poluvreme obeležile su povrede dvojice fudbalera tima sa Apton Parka, u sedmom minutu Ilungu je zamenio Spektor, dok je u 32. minutu Hajnes >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ušao na teren, kao zamena za povređenog Karltona Kola.

Domaći tim je poveo golom Nobla u drugom minutu zaostavnog vremena prvog poluvremena. Menadžer gostiju, Martin O'Nil na poluvremenu je ostavio na klupi Emila Heskija, a u igru je ušao Reo Koker.

U petom minutu drugog poluvremena dosuđen je penal za goste, ali udarac Ešlija Janga sa bele tačke zaustavio je Robert Grin. Ipak samo dva minuta kasnije Jang postiže izjednačujući pogodak sjajnim udarcem, posle dobro izvedenog kornera.

U 86. minutu gosti su ostali sa desetoricom, pošto je isključen desni bek Beije. I u 94. minutu susreta Vest Hem dolazi do pobedonosnog gola, na odličnu asistenciju Skota Parka, strelac je bio rezervista Zavon Hajns.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.