PL: Siti razbio Junajted, 4:1

Izvor: B92, 22.Sep.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Siti 'razbio' Junajted, 4:1

Fudbaleri Mančester Sitija ubedljivo su pobedili Mančester Junajted sa 4:1 (2:0), u gradskom derbiju odigranom na Etihadu.

'Građani' su poveli u 16. minutu. Nasri je sačekao Kolarova po levoj strani, srpski reprezentativac je centrirao, a Aguero je volejom savladao De Heu.

Siti je bio bolji rival tokom prvog poluvremena, a izabranici Manuela Pelegrinija to su i potvrdili novim golom u sudijskoj nadoknadi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Negredo je nakon kornera spustio loptu glavom do Turea, koji je lako kolenom postigao gol.

Domaći fudbaleri su u nastavili tamo gde su stali u prvom delu igre, i već posle dva minuta igre postigli novi gol. Negredo je prevario Velbeka u kaznenom prostoru, loptu je ubacio u prazan peterac, a na pravom mestu ponovo je bio Aguero za 3:0.

Tri minuta kasnije novi šok za gostujuće igrače. Komapni je oduzeo loptu fudbalerima Junateda ispred svog šesnaesterca, dodao Navasu, koji je prošao po desnoj strani, centrirao, lopta pada na nogu Nasriju, koji je bez problema savladao golmana. Ubrzo potom Siti je mogao i to petog gola, ali na pravom mestu bio je Nemanja Vidić.

Nakon velikog vođstva koje je stekao Siti, opao je tempo igre, Junajted je nekoliko puta pokušao da ugorzi gol Harta, a najbolju priliku imao je desetak minuta pre kraja kada je Evra uputio udarac glavom i pogodio stativu.

Runi četiri minuta pre kraja postiže gol za Junajted, prelepim udarcem sa više od 20 metara. Hart je bio nemoćan.

Za sada nema golova na meču između Kardifa i Totenhema.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PL: Siti 'razbio' Junajted, 4:1

Izvor: B92, 22.Sep.2013

Fudbaleri Mančester Sitija ubedljivo su pobedili Mančester Junajted sa 4:1 (2:0), u gradskom derbiju odigranom na Etihadu, u petom kolu Premijer lige...'Građani' su se ovom pobedom popeli na treće mesto na tabeli sa 10 bodova, a 'crveni đavoli' su zdržali osmu poziciju sa sedam osvojenih bodova...Dvostruki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.