PL - Rodrigez kolo vodi, karamele maksimalne! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 18:10

PL - Rodrigez kolo vodi, "karamele" maksimalne! (video)

Neverovatna igra Anćelotijevih izabranika.

Everton zaseo na vrh tabele, tandem Kalver-Luin - Džejms Rodrigez nerešiva enigma za odbranu Brajtona (4:2).

"Karamele" su već u drugom minutu imale odličnu priliku, ipak šut Kalvera-Luina brani Rajan. Golman Brajtona nije mogao da ukroti još jedan šut novopečenog reprezentativca Engleske u 16. minutu. Vajt nije mogao da suprostavi napadaču Evertona u vazdušnom duelu koji nastavlja seriju golova u 16. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Everton je velikim delom prvog poluvremena kontrolisao grešku a onda u 41. minutu velika greška Pikforda koju Mopaj koristi da izjednači rezultat 1:1 pred odlazak na pauzu.

Ipak Rodrigez to nije dozvolio, proradila je kolumbijska veza - Mina koristi asistenciju svog sunarodnika iz prekida za 2:1 u nadoknadi prvog poluvremena.

Već u 52. minutu Rodrigez stiže i do gola, Kolumbijac povećava prednost svog tima na 3:1.

Pratio je Mopaj u još par navrata, ali Rodrigez drugim golom na meču stavlja tačku na utakmicu u 70. minutu posle asistencije Dukurea.

"Galebovi" stižu i do drugog gola, sjajni gol Busume sa distance postavlja konačnih 4:2.

      Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.