PL - Ričarlison sačuvao bodove u Liverpulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Ričarlison sačuvao bodove u Liverpulu! (video)

"Vukovi" dva puta stizali prednost, ali nije vredelo.

Fudbaleri Evertona ostvarili su pobedu u četvrtom kolu engleske Premijer lige pošto su u Liverpulu savladali Vulverhempton rezultatom 3:2.

Povele su "karamele" već u petom minutu golom Ričarlisona, ali su gosti brzo uzvratili preko Romana Saisa četiri minuta kasnije.

Nije to pokolebalo Everton koji je u 12. minutu ponovo stigao do vođstva kada je Aleks Ivobi iskoristio odličan centaršut Sigurdsona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zatresao mrežu Patrisija.

Ništa manje uzbuđenja nismo videli i u drugom delu meča, ekipa Nuna Espirita je nakon blage inicijative uspela da izjednači u 75. minutu kada je Raul Himenez postigao pogodak nakon akcije iz auta.

Čovek odluke bio je Ričarlison koji je odlično naleteo na centaršut Dinjea pet minuta kasnije i doneo pobedu svom timu.

"Vukovi" su na u poslednjim trenucima meča ostali sa igračem manje pošto je Boli zaradio isključenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li ste videli "Munju" Ronalda, ovako trči 34-godišnjak! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 15:28

Mnogi u njegovim godinama imaju ozbiljnih zdravstvenih problema...Fudbaleri Juventusa su proteklog vikenda ostvarili veoma važnu pobedu protiv Napolija...Uzbudljivo je bilo do samog kraja kada je Kulibali nesrećnim autogolom doneo pobedu velikom rivalu...Pažnju na sebe privukao je i Kristijano Ronaldo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.