PL - Prštalo na Etihadu, ekspresni Moura doneo remi, Siti kune VAR! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Prštalo na "Etihadu", ekspresni Moura doneo remi, Siti kune VAR! (video)

Šampion izgubio prve bodove u sezoni.

Mančester Siti je dominirao tokom većine meča, ali je Totenhem uspeo da iz dva šuta u gol postigne dva pogotka. Sitiju poništen gol u samoj nadoknadi posle konsultacije sa VAR-om, "pevci" uzeli bod 2:2.

Krenuo je odmah domaćin ofanzivno na svom "Etihadu", prva sumnjiva situacija je bila u 12-tom minutu kada Lamela ruši Rodrija u svom šesnaestercu, ali sudija ne pokazuje na najstrožiju kaznu.

"Građani" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stižu do vođstva u 20. minutu. Kevin De Brujne šalje teledirigovanu loptu u srce šesnaesterca, najbrži je bio Rahim Sterling koji glavom postiže pogodak i time nastavlja svoju odličnu seriju na početku sezone.

Vođstvo pak nije potrajalo zadugo. Samo tri minuta Erik Lamela postiže gol na asistenciju Ndombelea, čini se da je Argentinac iznenadio odbranu Sitija, ovo je ujedno bio i prvi šut "pevaca". 23. minut 1:1.

Domaćini ipak nastavljaju sa pritiskom i to im se isplaćuje desetak minuta posle izjednačenja. De Brujne šalje sebi svojstvenu oštru loptu u šesnaesterac, Aguero natrčava i postiže gol za vođstvo od 2:1. Igrao se 34. minut.

Desetak minuta po nastavku igre u drugom poluvremenu na scenu stupa Lukas Moura. Brazilac je ušao kao izmena u 56. minutu i u istom minutu postiže gol! Lamela je sjajno centrirao iz kornera, omaleni ofanzivac se odlično snašao ispred Vokera i postigao gol za novo izjednačenje "pevaca".

Siti je u narednim minutima imao sijaset prilika, dva minuta posle gola Moure su imali i prečku, ali se Loris nekako snašao i odbranio svoj gol. "Građani" su nastavili sa pritiskom, ali bez velikog uspeha.

Siti postiže gol u 92. minutu, Žezus se najbolje snašao posle kornera De Brujnea ali je posle gledanja VAR-a gol Brazilca poništen zbog igranja rukom, Laport je asistirao na nedozvoljeni način. Ostaje rezultat 2:2!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bićemo pošteđeni "VAR nedoumica" na "Stamford Bridžu" - Sitijev "dželat" zakasnio! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 18:27

Bizaran vikend u životu jednog sudije Premijer lige...O jučerašnjoj utakmici će se još pričati. Totenhem je maltene iz dva šuta stigao do dva gola, ali uzbuđenje je kulminiralo u samoj završnici Siti ipak stiže do pobedničkog gola, da bi im samo par trenutaka isti bio poništen...Nepopularnu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.