PL - Novajlije debituju (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Novajlije debituju (foto)

Igrači koji su nedavno potpisali ugovore sa timovima iz Premijer lige, dobiće priliku da u novim bojama debituju već danas.

Preneli smo da je Pep Gvardiola rešio da ukaže šansu Ejmeriku Laportu već od starta utakmice sa Vest Bromom u okviru 24. kola Premijer lige.

Više o tome OVDE.

Neće samo Francuz danas upisati svoj debi u novim bojama, kako će po prvi put opremu Votforda obući i fudbaler Barselone Đerar Deulofeu.

Španac se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratio na Ostrvo, gde je već nosio dres Evertona, a danas će upisati debi u dresu "Stršljenova", na gostovanju Stouku.

🔢 | #watfordfc line-up v @stokecity | Karnezis (GK); Mariappa, Kabasele, Prödl, Holebas; Doucouré, Cleverley; Deulofeu, Capoue, Richarlison; Deeney (C).

Subs | Bachmann (GK), Zeegelaar, Janmaat, Stewart, Carrillo, Pereyra, Gray. pic.twitter.com/I9hFY0mlwu

— Watford FC (@WatfordFC) 31. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aleksisov debi počeo drugim najbržim golom u istoriji PL, ali... (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2018

Čileanac je dobio priliku da u bojama Junajteda debituje u Premijer ligi, ali početke u novom klubu neće pamtiti po dobrom...Mančester Junajted u okviru 25. kola Premijer lige gostuje Totenhem Sparsima, a u postavi "Đavola" od starta se našao i novajlija Aleksis Sančez...Čileanac je stigao iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.