PL: Na Enfildu i Loftusu 1:1

Izvor: B92, 04.Nov.2012, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Na "Enfildu" i "Loftusu" 1:1

U nedelju su odigrane još dve utakmice desetog kola engleske Premijer lige i obe su završene rezultatom 1:1.

I posle desetog kola Kvins Park Rendžers i Reding su jedina dva tima bez pobede u Premijer ligi.

Reding je na "Loftos roudu" poveo golom Gorksa u 16. minutu, a skupi tim Marka Hjuza je uspeo da izbegne novi poraz zahvaljujući golu Đibrila Sisea u 66. minutu, posle centaršuta sa desne strane iskusnog Žozea Bosingve.

U drugom meču dana sastali su Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Njukasl, a klub sa "Enfilda" ja ponovo razočarao svoje navijače, jer nije pobedio. Gosti su u finišu prvog poluvremena, u 43. minutu poveli golom francuske kombinacije. Hatem Ban Arfa je centrirao, a Joan Kabaje savladao Breda Džonsa. Liverpul je u drugom poluvremenu konstanto napadao, dve trećine vremena imao loptu u svom posedu, ali je samo uspeo da izjednači golom Luisa Suaresa u 67. minutu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.