PL - Kakva fešta na Moliunou, maestralni Žota najurio Lisice u neverovatnoj goleadi! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Kakva fešta na Moliunou, maestralni Žota najurio "Lisice" u neverovatnoj goleadi! (video)

Svašta smo videli na otvaranju novog kola engleskog šampionata.

U prvoj utakmici 23. kola Premijer lige Engleske, fudbaleri Vulverhemptona ostvarili su pobedu na svom terenu savladavši Lester sa 4:3.

Poveli su "Vukovi" nakon samo četiri minuta igre kada je Diogo Žota iskoristio asistenciju Mutinja i doveo svoj tim u vođstvo.

Osam minuta kasnije Rajan Benet je povisio prednost, pa se na odmor otišlo sa velikom prednošću ekipe Espirita Santa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pravi festival golova usledio je u drugom poluvremenu, Demarai Grej je smanjio prednost Vulvsa, da bi se autogolom Koudija Lester u potpunosti vratio u meč četiri minuta kasnije.

Veoma raspoloženi Žota je ponovo postigao vodeći pogodak za domaću ekipu, ali je "Lisice" poraza mogao da spasi Ves Morgan postigavši gol u 87. minutu nakon prekida.

I kada su svi pomislili da je gotovo, ponovo je scenu stupio fantastični Diogo Žota koji je golom u trećem minutu nadoknade vremena doneo svom timu ceo plen. Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.