PL: Junajted gazi ka 20. ttuli

Izvor: B92, 30.Mar.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Junajted gazi ka 20. ttuli

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su na gostovanju Sanderlend sa 1:0 (1:0) u prvom meču 31. kola engleske Premijer lige.

Junajted ne prepušta ništa slučaju i sigurno korača ka osvajanju šampionske titule, jubilarne 20. u istoriji kluba.

Ovo je sedma uzastopna pobeda gostiju, a šesta bez primljenog gola, dok su izabranici Martina O'Nila zabeležili 14. poraz i predstoji im borba za opstanak u eliti.

Tim menadžera Aleksa Fergusona do 25. pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvenstvu došao je nakon autogola Tajtusa Brambla, koji je u 27. minutu nespretno reagovao i šut Robija van Persija smestio u svoju mrežu.

Holanđanin je u poslednjim trenucima meča imao priliku da se upiše u listu strelaca, ali je golman Sanderlenda izvanredno reagovao.

"Đavoli" neće imati mogo vremena za slavlje, jer ih već u ponedeljak u Londonu očekuje ponovljeni meč četvrtfinala FA kupa protiv Čelsija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted nastavio pohod ka tituli, sudar Vidića i De Hee

Izvor: Kurir, 30.Mar.2013

Junajted ne prepušta ništa slučaju i sigurno korača ka osvajanju šampionske titule, jubilarne 20. u istoriji kluba..LONDON - Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su danas na gostovanju Sanderlend sa 1:0 (1:0) u prvom meču 31. kola engleske Premijer lige. Ovo je sedma uzastopna pobeda gostiju,...

Nastavak na Kurir...

Sanderlend otpustio Martina O'Nila

Izvor: B92, 31.Mar.2013, 00:26

Fudbalski klub Sanderlend otpustio je dosadašnjeg menadžera Martina O'Nila posle poraza od Mančester Junajteda 1:0...'Crne mačke' sada su na bod iznad zone ispadanja na sedam kola do kraja Premijer lige..."Sanderlend objavljuje da se razišao sa Martinom O'Nilom. Zahvaljujemo mu se na saradnji i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.