PL - Jalovom Totenhemu samo bod na Vikaridžu, Gazaniga heroj, odlučivali milimetri! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Jalovom Totenhemu samo bod na "Vikaridžu", Gazaniga heroj, odlučivali milimetri! (video)

Fudbaleri Totenhema su vezali i četvrti meč bez trijumfa u Premijer ligi.

Murinjova ekipa je u krizi, povrede su uradile svoje, bez kapitena Kejna, Sisoka i Ndombelea ekipa je vezala i četvrti meč bez pobede u PL, ovoga puta se kući sa "Vikaridža" srećni vraćaju sa bodom, kako su bili jako blizu da i bez njega ostanu.

Na kraju 0:0 na stadionu Votforda, bilo je prilika, ali je kvalitetna realizacija izostala na obe strane terena.

Prvi je pripretio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćin, tek u 33. minutu, pokušaj Delofeua, ali je lopta otišla pored gola.

U finišu prvog poluvremena velika prilika za Dinija, tukao je glavom sa desetak metara, ali je Gazaniga bio siguran.

Otišlo se bez golova na odmor, na samom startu drugog dela velika šansa za "Stršljenove", Dukure je tukao sa par metara, ali pored gola.

Par minuta kasnije šansa i za Sara, iz slične pozicije, na samo par metara od gola rivala, ali je krilni fudbaler domaćeg sastava loše zahvatio loptu, pa je ona otišla pored gola gostiju iz prestonice.

Nakon toga solidna šansa za Sparse, ali neprecizan udarac Sona, da bi u 69. minutu veliku glupost napravio Vertongen, lopta ga je pogodila u ruku u kaznenom prostoru, sudija Oliver nije imao dilemu, penal za "Stršljenove".

Odgovornost je preuzeo Dini, ali ga je Gazaniga pročitao i odbranio mu udarac sa kreča!

U samom finišu velika šansa za Totenhem da stigne do pobede, igrala se sudijska nadoknada, odlična akcija po desnoj strani, oštar centaršut Orijea, Lamela kači loptu i šalje je ka golu rivala, ali je jedan od fudbalera Votforda skida sa linije.

This is how close Spurs were from taking the lead in injury time 💀

Jeez. pic.twitter.com/ycUQgiHk2f

— Football on BT Sport (@btsportfootball) January 18, 2020

Do kraja nije bilo promene rezultata, podela bodova, četvrti vezani meč bez trijumfa za Totenhem, ali prvi put sačuvana mreža u gostima još od januara prošle godine. Interesantno je da su prvi put posle 93 utakmice Sparsi odigrali remi bez golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.