PL - Fernandinjo rastužio Kuna, Arsenal ostao na šest pobeda, Vulvse nikada nemojte otpisati! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Fernandinjo rastužio Kuna, Arsenal ostao na šest pobeda, Vulvse nikada nemojte otpisati! (video)

Podela bodova na "Ameksu", bitan trijumf Noriča i remi Mojesa i Anćelotija.

Mančester siti - Kristal Palas 2:2 (0:1)



Poveli su gosti u 39. minutu, strelac je bio novajlija Dženk Tosun, na asistenciju Gerija Kejhila.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, u drugom delu je sudija svirao penal za "Građane", koji je ipak nakon reakcije VAR-a poništen.

A onda na scenu stupa Kun Aguero, najbolji strani strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u istoriji Premijer lige, igrao se 82. minut kada je poravnao rezultat, samo pet minuta kasnije ga je i preokrenuo drugim pogotkom na utakmici.

Ipak, nisu se predavali "Orlovi", dolaze do velikog boda u 90. minutu, zahvaljujući autogolu Fernandinja.







Arsenal - Šefild junajted 1:1 (1:0)

Poveli su "Guneri" u 45. minutu, Saka je centrirao sa leve strane, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Šefilda, dobila čudnu putanju i pala pravo pred Martinelija, koji matira Hendersona za 1:0.

Ipak, "Blejdsi" se nisu predali, igrao se 83. minut kada su poravnali rezultat, strelac je bio Flek.

Norič - Bornmut 1:0 (1:0)

Igrao se 31. minut kada je Kuk zaradio direktan crveni karton, jer je pokušao rukom da sačuva sopstvenu mrežu, nakon što je Henderson izleteo.

Uspeo je u tome, ali sudiji nije promakao njegov potez, pokazao mu je nakon pregledavanja snimka crveni karton i dodelio penal za "Kanarince".

Precizan je sa kreča bio Puku, domaćin je stigao do prednosti, celu situaciju pogledajte OVDE.

U poslednjih 15ak minuta su snage ipak bile poravnate, kako je Godfri zaradio direktan crveni karton na drugoj strani, ali "Trešnjice" nisu uspele to da iskoriste.

Sautempton - Vulverhempton 2:3 (2:0)

Veliki preokret "Vukova" na "Sent Merisu".

Poveli su domaći igrači u 15. minutu, strelac Bednarek nakon centaršuta iz slobodnog udarca, odlično se namestio na udarac i zatresao mrežu rivala.

Nekih 20 minuta kasnije 2:0 za "Svece", Šejn Long strelac na asistenciju Soareša.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, ali se "Vukovi" nisu predavali.

Već u 53. minutu Neto smanjuje na 2:1, da bi u 65. minutu Vulvsi dobili i penal. Sudija ga na prvu nije svirao, ali je iz VAR sobe doneta odluka da gosti dobiju priliku sa kreča. Nije je propustio Raul Himenez, 2:2.

A onda, 76. minutu, sjajni tandem "Vukova" stupa na scenu, Adama Traore pronalazi Himeneza, ovaj postiže drugi gol na utakmici i preokreće rezultat.



Vest Hem - Everton 1:1 (1:1)


Poveli su "Čekićari" u 40. minutu, sjajan skok Diopa nakon centaršuta Snodgrasa iz slobodnjaka, matirao je glavom Pikforda za 1:0.

Ipak, samo četiri minuta kasnije, nakon kornera Dinja glavom Holgejt spušta loptu sa prve stative pred gol rivala, na pravom mestu se našao Kalvert-Luin, koji poravnava rezultat.

U finišu prvog poluvremena je Fornals imao šansu da vrati prednost domaćinu, ali je Pikford sjajno intervenisao.

Brajton - Aston Vila 1:1 (1:0)

Poveli su "Galebovi" u 38. minutu, Mopej je pronašao Trosara, ovaj preciznim udarcem naterao Reinu da na debiju za Vilu vadi loptu iz mreže.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 75. minutu na sjajan način rezultat poravnao Džek Griliš, uhvatio je volej u kaznenom prostoru rivala i pocepao mrežu iza Rajana.

Ranije danas su se sastali i Votford i Totenhem, više o tom susretu OVDE.

Arsenal - Šefild junajted 1:1 (1:0)

Brajton - Aston Vila 1:1 (1:0)

Mančester siti - Kristal Palas 2:2 (0:1)

Norič - Bornmut 1:0 (1:0)

Sautempton - Vulverhempton 2:3 (2:0)

Vest Hem - Everton 1:1 (1:1)


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne pomaže ni strašni Aguero, Palas odneo bod sa Etihada (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2020

Sve je bilo spremno za hvalospeve o neverovatnom Serhiju Agueru, ali je onda usledio drugi šokantnti momenat na Etihadu, autogol Fernandinja u 90. minutu. Mančester Siti je osvojio samo bod u utakmici protitiv Kristal Palasa na svom terenu, iako je uspeo da stigne do velikog preokreta u završnici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.