PL - Efikasno poluvreme u Brajtonu, Vulvsi vezali i 11. meč bez poraza (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Efikasno poluvreme u Brajtonu, Vulvsi vezali i 11. meč bez poraza (video)

Ekipa Nuna Espirita Santa se kući vraća sa bodom.

Fudbaleri Brajtona i Vulverhemptona su se sastali na "AmEks" stadionu u okviru 16. kola Premijer lige, utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2 (2:2).

Gosti su poveli u 28. minutu, sjajna kombinacija Žote i Himeneza, Meksikanac šalje loptu pred gol rivala do Portugalca, koji sa par metara matira Rajana za 1:0.

Ipak, u narednih osam minuta Brajton dolazi do preokreta.

Najpre je Mopej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uhvatio volej na ivici kaznenog prostora "Vukova", tukao je u bliži ugao vrlo dobro i matirao Patrisija za 1:1.

Samo dva minuta kasnije, centaršut Trosara sa leve strane, Preper šutira glavom sa 10ak metara i to vrlo precizno, lopta uz stativu ulazi u mrežu Vulvsa za potpuni preokret.

Ipak, velika greška Prepera u 44. minutu, poslao je loptu u noge Džoniju Kastru, ovaj pronalazi Žotu, koji preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora poravanava rezultat.

Otišlo se sa 2:2 na odmor, nakon 15ak minuta igre u nastavku gosti su tražili penal, usledila je VAR provera, nakon čega je utvrđeno da nije bilo materijala za najstrožu kaznu.

Samo pet minuta kasnije je Mopej pao u kaznenom prostoru Vulvsa, ali sudija Mos je procenio da ni ovaj put nije bilo materijala za penal.

Do kraja nešto slabiji ritam, nije bilo izglednijih prilika, te je rezultat ostao nepromenjen.

Nakon 11. meča bez poraza Vulvsi na šestom mestu na tabeli sa 24 osvojena boda, Brajton je sa pet bodova manje na 12. mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUKOVI NASTAVILI SERIJU BEZ PORAZA: Remi Brajtona i Vulverhemptona,vaytromet golova u prvom poluvremenu!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2019

Fudbaleri Brajtona i Vulverhemptona odigrali su danas nerešeno 2:2, u utakmici 16. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Primera - Osasuna sa igračem manje odolela Sevilji (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2019, 00:01

Podela bodova u Pamploni...Fudbaleri Osasune su u 16. kolu španske Primere ugostili Sevilju, utakmica na stadionu "El Sadar" okončana je bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:1)...Poveli su gosti u 11. minutu, odlična lopta Banege ka Muniru, bivši napadač Barselone se namestio na udarac na ivici kaznenog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.