PITANJE ŽIVOTA I SMRTI: Marko Nikolić postaće HEROJ Lokomotive, potrebno je da OVO uradi!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:59

PITANJE ŽIVOTA I SMRTI: Marko Nikolić postaće HEROJ Lokomotive, potrebno je da OVO uradi!!

Bio je na stubu srama.

Osvajanjem boda u Madridu protiv Atletika, fudbaleri Lokomotive iz Moskve načinili su veliki korak ka ostanku na evropskoj sceni.

Partizan je počeo da pobeđuje, ne baš ubedljivo, alii ma lepu seriju iza sebe. Crno-beli imaju priliku da potrde dobru formu danas (17.00) na ne baš lakom gostovanju TSC-u, gde je kvota na dvojku 1,82, a na duplu šansu 1X 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC- Partizan.

Predvođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komandantom sa klupe Markom Nikolićem, Lokosi su došli u situaciju da protiv šampiona Austrije Salcburga sami rešavaju svoju sudbinu.

Bivši generalni direktor Moskovljana Ilja Herkus, prokomentarisao je aktuelnu poziciju „železničara“, koje u utorak čeka meč protiv kluba iz "Mocartovog grada", a u slučaju pobede na svom terenu, Nikolićevi izabranici bi ostali na evropskoj sceni.

– Meč sa Salcburgom je za Lokomotivu pitanje života i smrti. Marko Nikolić će u slučaju pobede postati heroj, nikoga neće zanimati lošiji rezultati u šampionatu. Čak i remi sa Salcburgom će biti dovoljan da izbegne kritike, uz uslov da se osvoje bar tri boda u preostale tri utakmice u jesenjem delu sezone kako bi Lokomotiva bila zadržala mesto u gornjoj polovini tabele pred zimsku pauzu. Šanse za to su velike - rekao je Herkus.

Inače, Lokomotiva trenutno vodi ispred Salcburga sa dva boda više uoči susreta u Moskvi, dok je posle novog remija u Premijer ligi Rusije tek na 7. poziciji, sa čak sedam bodova manje od Zenita i CSKA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.