PITANJE GA IZAZVALO: Tadić počeo da IMITIRA PIKSIJA pred kamerom - svi PALI NA POD od smeha (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 18:08

PITANJE GA IZAZVALO: Tadić počeo da IMITIRA PIKSIJA pred kamerom - svi PALI NA POD od smeha (VIDEO)

Simpatično.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić kaže da će Orlovi ambiciozno pristupiti Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srbija je pobedom nad Portugalom direktno prošla na Mundijal, a može li tamo da prođe grupu? Dušan Tadić je u svom odgovoru malo imitirao čuvenu izjavu Dragana Stojkovića Piksija pred Portugal kad je rekao da plasman na Mundijal nije "eventualni", već da to mora da se uradi.

- Kako bre eventualno?! (smeh) Nema eventualno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moramo da prođemo grupu. Da li možemo da ponovimo uspeh Hrvata iz Rusije? Možemo. Treba ići postepeno, stepenicu po stepenicu. Prvo da prođemo grupu, a onda idemo dalje. Imamo velike planove, možemo da igramo sa svima. Hoćemo svakoga da pobedimo i pokažemo da smo jako dobra ekipa. Mister nam je rekao da gledamo sebe, verujemo u sebe, a ranije smo više pričali o drugima, nemoj ovo, pazi ono…Uvek smo se bavili više protivnikom. To je prošlo vreme, ovo je neka druga Srbija - kaže Tadić u intervjuu za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Одговор @DT10_Official у стилу Драгана Стојковића. 🤣🇷🇸🦅🙌🏻

🎥 Интервју из Амстердама са капитеном репрезентације Србије и @AFCAjax можете погледати на Јутјуб каналу Фудбалског савеза Србије.

▶️ https://t.co/1DRE3Imkmz#SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS#Qatar2022 #WorldCup #Ajax pic.twitter.com/HetSkxOZn7

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) January 22, 2022

- Selektor je doneo osmeh, sreću, doneo je zadovoljstvo, harizmu. Doneo je dosta pozitivne energije sa svih strana. Sve ovo kada se spoji dobije se ono što smo mi dobili plasmanom na SP. Mislim da su njime svi zadovoljni, javnost, igrači. Način na koji igramo je super, napokon igramo ofanzivan, lep fudbal za oči. Svi hoće da te gledaju, svi hoće da nas bodre. Svaka mu čast, stvarno je zadovoljatvo igrati za njega - rekao je Dušan Tadić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.