Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 21:55

PITA SE I NOVAK NEŠTO: Alkaraz ambiciozan - "Cilj mi je da osvojim Vimbldon"

Samopouzdanje je tu.

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je nakon plasmana u drugo kolo Vimbldona mu je glavni cilj da osvoji turnir ove godine.

Karlos Alkaraz lako se plasirao u drugo kolo Vimbldona, pošto je u prvom kolu za sat i 55 minuta pobedio iskusnog Francuza Žeremija Šardija sa 3:0 u setovima - 6:0, 6:2, 7:5.

- Da osvojim turnir. To je glavni cilj. Imam mnogo samopouzdanja. Moram da ostanem fokusiran. Ako niste fokusirani jedan gem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao što se meni desilo u trećem setu, dogodi se brejk. To je nešto što moram da prevaziđem u svojoj igri ovde na travi - istakao je Alkaraz, prenosi Sportklub.

Osvrnuo se potom na najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

- Verovatno on gleda moje mečeve, kontroliše sve što ja radim. Verovatno to radi. Ali ne osećam da je 100 odsto fokusiran na moju igru, moje mečeve. Gledam njegove duele, naravno, ali ne ceo meč. Mislim da radi isto što i ja - zaključio je Alkaraz.

Da podsetimo, titulu brani Novak Đoković i prema kladionicama je prvi favorit da ponovo dođe do trona.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.