PISMO UPOZORENJA: Zvezdini fudbaleri dobili JASNU poruku od Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 18:32

PISMO "UPOZORENJA": Zvezdini fudbaleri dobili JASNU poruku od Delija

Duel počinje u 18 časova.

Posle iznenađenja u meču sa TSC-om i remijem na Marakani, Crvena zvezda od 18 časova dočekuje Radnik u meču 14. kola Superlige Srbije.

Zvezdine igrače u svlačionici je dočekalo pismo iznenađenja, a može se i okarakterisati i kao upozorenja. Navijači su svakom fudbaleru na mestu ispred dresa ostavili poruku, ispisanu na više jezika, kako bi svi fudbaleri razumeli ono što piše na njoj.

- Pišemo ovo da biste svi vi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ne znate gde ste došli i šta je za nas Crvena zvezda shvatili. Zbog grba koji danas nosite na dresu ljudi su gubili živote, ostavili svoju mladost na tribinama, kako na našem tako i na raznim drugim stadionima. Takođe, vi koji ste tu godinama morali bi da se setite svega iz prošlosti. Zbog ovih gore navedenih razloga, krajnje je vreme da shvatite koju težinu ima dres koji nosite, i da nije dovoljno da samo kažete da ste se trudili. Klub za koji igrate ima dušu.

🔴⚪️ pic.twitter.com/2BsCBEfQwK

— Prince of St Lucia 🇱🇨 (@pavle_magzbet) November 4, 2023

- Nije to neki lažni Mančester siti, koji misli da parama može sve da se kupi ili tamo neki veštački Lajpcig. Ovo je Zvezda! Zvezda je život! Zato danas pokušajte od početka, shvatite da ste deo velike priče, tradicije, da želimo da vas za 10 godina pamtimo kao majstore fudbala koji su podigli naš klub na još veći nivo! Izađite danas nja teren i budite deo nas, verujte nam, svideće vam se! Kad svi sumnjaju u tebe, ti izađi i pokaži im da greše! Delije Sever - stoji u poruci najvatrenijih pristalica crveno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.